Notice board

At the notice board you can place a notice to the exhibitors at WorldAntique.Net, if you did not find what you were looking for.
Only the exhibitors at WorldAntique.Net will be able to view your contact information.
We buy
  Subject Description
sell Dorre Darry-Sæt til irish coffee   Sælger sæt fra Dorre med fire glas samt bakke til irish coffee.

Sættet består af fire mundblæste glas a 3 dl/Stk. Samt en bakke i stål på ca. 29,7 cm i diameter. Til hvert glas hører der en hank i stål, der kan skubbes af og på alt efter, om man ønsker et stilfuldt glas til kolde drikke eller en kop til de mere lunkne eller varme nydelser. Alle dele tåler opvasker og er således velegnet selv i en travl hverdag.

Sættet er fra Dorre og kaldes Darry. Det er egentlig beregnet til irsk kaffe, men er altså meget anvendeligt til de fleste drikke. Sættet er fra 1989, men aldrig brugt, hvorfor der udelukkende er tale om tidens spor og altså ikke brugsspor. Med andre ord er standen fin og udelukkende præget af tiden.

Med dette sæt vil man kunne servere med stil.
sell Jorgen Jensen Brooch Vintage double turquoise and pewter brooch, signed and numbered.
Photo: 1 2
buy Hivert rød   Søger en rød hivert
sell Egetræskommode   Massiv gammel kommode med løvefødder, egetræ, smukke beslag, skuffer notet sammen, bredde 108 cm, dybde 53 cm, højde 85 cm, kommoden er oprindelig købt hos antikvitetshandler, billeder kan eftersendes ved interesse
buy Wiinblad gobelin   Søger Wiinblad gobelin Skål 16 cm
buy Copper kettle Hello i am writing you from Italy,
i am desperately looking for a copper kettle like the one in the pictures below owned by my Norwegian grandmother
can you help me?
Best regards
Photo
buy Aluminia   Harlekin
buy Aluminia   Gul Spejderdreng år 1965
sell oliemaleri   Victor Jensen, mål 80x100 cm, god stand ingen krakeleringer
buy Holmegaard Harlekin Lysestage i blaa og lila   Jeg leder efter denne lysestage. Jeg havde to , men den ene gik i stykker
buy Georg Jensen Brooch 292 and Brooch 293 Square shaped, sterling silver brooches, by Malinowski, from the 1940s representing the four seasons
sell Holmegaard jubilæums pokal   Smuk, tung og uden skår.
Holmegaard jubilæums Pokal, af Per Lutken.
sell Christian d.8 glas   2 stk rødvin samt 11 snapseglas, fra mine forældre , snapseglassene er mund blæste, variere lidt i str er lidt i tvivl med rødvins glassene.
sell Rømer glas   2 stk hvidvin og 5 stk likør/snapseglas.
buy Georg Jensen Brooch 292 and 293 These 2 square silver brooches are from the Four Seasons collection designed by Malinowski for Georg Jensen in 1943. Brooch 292 and Brooch 293 represent summer and fall. (I am interested in both.)
buy Ole Ring maleri   Udsigt fra Casino mod Sct. Bendts Kirke, Ringsted. Det er torvedag og man ser handlende. Maleriet er nok fra 1950erne
buy Vase, klar firkløver-form, 19 cm   Er der mon nogen der har 1 eller 2 stk Firkløver-vase(r) i klart glas på H: 19 cm? Jeg har billeder af vasen så kontakt mig gerne.
buy Æggebæger   Dråbeformet æggebæger i cremefarvet porcelæn fra Georg Jensen, jeg søger yderligere 2 og gerne 4 stk. Jeg har snart søgt overalt.
sell Thorvaldsen relief/Platte for BG i biscuit   Dette relief (Platte om man vil) fra Bing og Grøndahl er fra 1863 og er af den berømte billedhugger Bertel Thorvaldsen.

Det er en af fire motiver, hvor Thorvaldsen skildrer de fire årstider samt mandens fire stadier i livet (Barndom, ungdom, manddom og alderdom). I dette tilfælde er der tale om forår og barndom. Selve motivet er fra 1836, hvor Thorvaldsen skabte det i Rom og findes i dag flere forskellige steder som f.eks. på Christiansborg.

Relieffet/Platten er ca. 14,5 cm i diameter og er udført i Biscuit (Uglaseret porcelæn). Det er i perfekt stand uden afslag og skår mv. Der er her tale om en første sortering. Der er også tale om det oprindelige ophæng, der i øvrigt er ganske solidt, skulle man ønske, at hænge det op på væggen.

Stemplet er "B og G Eneret" hugget ind i selve relieffets bagside.
sell Royal Copenhagen/Holmegaard "Quadro"-Glasvase   Jeg ønsker, at sælge en glasvase kaldet "Quadro", der er blevet til ved et samarbejde mellem Royal Copenhagen og Holmegaard og er designet af Peter Svarrer. Den bærer således mærket Royal Copenhagen Crystal.

Den blev produceret fra 1998 frem til 2004.

Vasen er mintgrøn med en flot klar glans og fuldstændig intakt.

Med en højde på 34 cm er den velegnet til blomsterbuketter, men er også dekorativ i sig selv. Grundet højden, kan den således udsmykke såvel fra gulvet som på bordet.