Notice board

At the notice board you can place a notice to the exhibitors at WorldAntique.Net, if you did not find what you were looking for.
Only the exhibitors at WorldAntique.Net will be able to view your contact information.
We buy
  Subject Description
sell Per Borup ring   Flot Per Borup ring stemplet 585 PBo vejer 10 gr. Der er 3 små brillanter. Vil gerne have en vurdering og sælge hvis prisen er rigtig
buy Aage albing murstens armbånd   Aage albing murstens armbånd stemplet AAB 585 vejer 56 gr. Vil gerne have en vurdering og sælge hvis prisen er den rigtige
sell Maleri af Soya Jensen   Et maleri af Soya Jensen vurderet hos Bruun Rasmussen til 3000 til 4000 kr maleriet er i Haderslev
sell Folde-/lounge stole i bøg, 2 stk.   På nettet kan jeg se at disse foldestole findes i to forskellig design, dem vi har til salg og en lignende med små håndtag i siderne, der ligner Wegner. De er anført at være fra 1960-70. Ebert Wels er anført som designer, men det kan ikke verificeres. Særdeles smuk design og god stand. Billeder kan fremsendes. Bud ønskes.
buy Vase på dronningens skrivebord   Jeg ønsker at købe en vase magen til den som dronningen har på sit skrivebord ved den årlig nytårstale. Den er sf nyere design men jeg kan desværre ikke find frem til kunstneren bag nogen steder.
Tak for hjælpen
Mvh
David
sell Gustav Kühn   Jeg har fundet et originalt tryk fra den tyske bogtrykker Gustav Kühn, Neu Ruppin. Motivet er Husbonden og det er no. 154. Jeg vil være meget glad for at få en vurdering. Jeg vil gerne sælge det, hvis prisen er rigtig.
buy hans hansen   hej, på internettet blev jeg opmærksom på din side.
Desværre taler jeg ikke dansk, så jeg bruger Googels oversætter.
jeg fandt følgende skeer af hans hansen med meienr oma bestik (se fotos).
kan du måske fortælle mig hvilken model det er præcis?
Tak på forhånd.
Foto: 1
buy Chabeso   Grøn glas flaske fra 1930. Indskrift på flasken: Chabeso Indregistreret varemærke. Kan sådan en flaske overhovedet købes? Og hvis til hvilken pris? Eller er det kun en museumsgenstand?
buy Bonbonniere   Jeg havde arvet en sekskantet hvidmateret (mat udvendig, blank indvendig) glasbonbonniere af min Mor, den gik i stykker og blev desværre smidt ud og desværre har jeg aldrig set en lignende. Der var relieffer/mønstre i glasset og der var en slags top, tå
buy Chabeso   Grøn buttet flaske med påskrift: Chabeso - Indregistreret varemærke
Pris afhænger af tilstand
buy kopper til påfuglestellet   Te- og kaffekopper til aluminia påfuglestellet søges, dog ikke mokkakopper
buy Christiansborg sølvbestik   Tesi og/eller undersølvskål fra Christiansborgstel
Sølvfad fra Christiansborgstel
Lagkagekniv fra Christiansborgstel
Servietringe fra Christiansborgstel
buy Musselmalet halvblonde   Vi søger dybe tallerkner 659, sovseskål 587, sovsekande 585 og sukkerskål 605. Alt i 1. Sortering.
buy mælkekande   guldviftestellet
buy Orrefors, Maja, rødvinsglas   Ønsker at købe Maja rødvinsglas fra Orrefors
buy Kgl. stjernetegnsfigur vædderen   Kgl. stjernetegnsfigur vædderen hvid mand.
buy Kgl. stjernetegnsfigur vædderen   Kgl. stjernetegnsfigur vædderen hvid mand
buy Kgl- stjernetegnsfigur tyren   Kgl. stjernetegnsfigur tyren hvid kvinde
buy Kgl porcelæn   Årskrus 2012 små
buy Vinglas   Orrefors Illusion rødvinsglas